Je kunt het beste jezelf worden

Afbeelding

Creativiteitstip 1 – Maak je werkplek meer van jezelf

Creativiteit is het tegenovergestelde van steeds herhalen wat je eerder geleerd hebt. Het is nieuwe richtingen inslaan en ontdekken. Dat kun je oefenen, waardoor je creatiever wordt – het wordt dan steeds makkelijker om iets nieuws te bedenken. De creativiteitstips helpen je een handje. Elke week is er een nieuwe tip. 

Je werkplek

Het inrichten van je werkplek tot een prettige ruimte, daar heb je elke dag plezier van. Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn, een tafel met een vaasje leuke bloemen, een foto die jou iets zegt of veel doet kan al voldoende zijn. Heb je meer mogelijkheden om je werkplek aan te passen, dan is dat helemaal mooi! Denk aan het toepassen van een kleur die jou op dit moment aanspreekt, en laat deze op diverse plekken terugkomen. Of het verplaatsen van je bureau zodat je naar buiten kunt kijken. Een eigen kunstwerk of een kunstwerk dat je aanspreekt doet ook veel voor een ruimte.

Schaf eventueel ook een mooi notitieboek of schrift aan, waar je elke dag wat aantekeningen in kunt maken, zodat je later een verslag hebt van je creatieve proces met de creativiteitstips. Je zult merken dat je dat er later nog vaak bij zult pakken om inspiratie op te doen.

Wat werkt voor jou? Laat het ons weten via de Facebook pagina van Loopbaan Energie, wie weet inspireer je dan ook een ander!

Succes!

Clarie van de Langenberg

Creatief Loopbaan Coach & Reconnective Healing beoefenaar

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s