Je kunt het beste jezelf worden

Afbeelding

Herverbinding met de kosmische frequenties – Annemarie Postma – 1

De titel van dit bericht is de titel van Hoofdstuk 12 in De helende kracht van acceptatie, geschreven door Annemarie Postma. In dit hoofdstuk gaat ze in gesprek met Eric Pearl. Ze heeft ook een seminar Reconnective Healing bijgewoond, geleidt door Eric Pearl. Eric Pearl heeft het boek De Reconnectie geschreven.

Ze beschrijft in het begin van dit hoofdstuk: “heling alleen plaats kan vinden als er erbied is voor de hogere orde der dingen. Wat er gebeurt is wat er mag en moet gebeuren en niet per definitie wat wij willen dat er gebeurt. Er vindt altijd heling en genezing plaats, alleen niet altijd op de manier zoals wij het bedacht hadden. Eric Pearl verwoordt dit verrassend goed. […] Hij schopt alle verhoudingen zonder pardon door elkaar, en ruimt als genezer een prominente plaats in voor de hogere orde. Hij zegt: “niemand geneest iemand. Je taak als genezer bestaat simpelweg uit ‘luisteren’ (hiermee bedoel ik een staat van ontvankelijkheid) en je vervolgens openstellen voor de energie waardoor je de katalysator wordt voor de genezing van je client.”

Via de Reconnectie kun je je weer verbinden met de kosmische frequenties, ofwel helende frequenties van het universum. De Reconnectie bereidt ons voor op het maken van de transitie, de grote verschuiving in bewustijn, die momenteel plaatsvindt. Je wordt ontvankelijker voor deze energie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s