Je kunt het beste jezelf worden

Afbeelding

Reconnective Healing is tastbaar en voelbaar

Vaak wordt gevraagd wat de verschillen zijn tussen Reconnective Healing en Reiki of andere energie technieken. Een van de verschillen, is dat het een sterker effect heeft op iemand. Dat is te merken aan drie dingen:

  1. De fysieke uitingen van iemand die een sessie krijgt
  2. Aantoonbaar sterkere effecten tijdens onderzoeken
  3. Bij meer afstand wordt het effect sterker in plaats van zwakker, Reconnective Healing is minder fragiel

Fysieke uitingen
Bijvoorbeeld: tijdens een  Reconnective Healing sessie zie je al direct vanaf het begin dat de persoon met de oogleden gaan knipperen of je ziet de oogbollen heen en weer gaan onder de oogleden. Gewoonlijk gebeurd dit alleen tijdens de REM-slaap als je droomt. Ook neem je veel onwillekeurige spierbeweginkjes of bewegingen waar bij mensen, zoals de vingers die kleine bewegingen maken, spiertjes om de mond of rond de ogen enzovoorts. Met andere energie technieken zie je dit soort effecten alleen bij meesters die al vele jaren hun techniek beoefenen.

Onderzoeken naar Reconnective Healing

In het boek Science confirms Reconnective Healing van Dr. K. Korotkov worden uitgebreid allerlei onderzoeken beschreven naar het immuun syteem en de lichaamsenergie.

Tastbaar en voelbaar
Een ander groot verschil met andere energie technieken is dat de energie van Reconnective Healing sterker wordt naarmate je je hand verder weg houdt van iemands lichaam. Bij bijvoorbeeld Reiki wordt de energie dan zwakker. Ook metaal en dergelijke heeft geen invloed op Reconnective Healing energie – Reconnective Healing energie is dus veel minder fragiel. Dit is gemakkelijk waar te nemen tijdens een sessie.

Hoe komt het dat deed energie zo veel krachtiger is en zoveel meer bewerkstelligt? Dat weet men niet precies. Een vermoeden is dat het te maken heeft met de uitbreiding van de tijd die momenteel gaande is – dat dit een grotere openheid toestaat voor een grotere bandbreedte aan energie. We worden als het ware meer ontvankelijk voor deze energie.

Wil je Reconnective Healing zelf ervaren?

Boek dan een Reconnective Healing sessie

www.reconnect-yourself.nl 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s