Je kunt het beste jezelf worden

Afbeelding

Resoneren met een staat van zijn

IMG_8913Reconnective Healing neemt je voorbij een techniek naar een staat van zijn: jij bent deze genezende energie en zij is jou. Je kunt er alleen maar mee resoneren. Ze stroomt uit je op het moment dat je je aandacht erop richt – en soms kom je erachter dat je aandacht erop is gericht omdat het uit je stroomt. Zo begin je met reconnectieve energie te werken – door erop te letten, door je aandacht erop te vestigen.

Uit: De Reconnectie, Eric Pearl – p171

Tijdens een Reconnective Healing sessie merk je dat de energie toeneemt als je er met je aandacht bij bent. En dan merk je dat er van alles gaat stromen, bij de client, maar ook bij jezelf. Vrijwel altijd voel je je beiden ook lichter na een sessie. Het boek De Reconnectie heeft niet voor niets de ondertitel: Heel anderen, heel jezelf. 

Wil je Reconnective Healing zelf ervaren?

Op zaterdagochtend 30 november 2013, van 10 – 12:30 uur is er een Lezing met demonstraties in regio Utrecht, door Reconnect Yourself, Clarie van de Langenberg, in samenwerking met Anneke Stuij, practioner mentor van The Reconnection – www.reconnect-yourself.nl 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s